vitamiinit

HUOM! Tarjoussankari testasi vitamiinilisän, lue uutinen tästä!

D-vitamiinilisä on tärkeä vitamiinilisä erityisesti meille suomalaisille pimeän talven vuoksi, sillä auringonvalo on D-vitamiinin tärkein lähde. Pitkät talvet, lyhyet päivät ja rajallinen auringonvalo johtavat väsymykseen ja jaksamattomuuteen, heikentävät kehon luonnollista geenisäätelyä ja altistavat lopulta kroonisille sairauksille. Suomalaisten D-vitamiinin saannista on julkaistu myös väitöskirja, joka vahvistaa suomalaisten kärsivän d-vitamiinipuutoksesta nimenomaan talvella.

D-vitamiini on tutkitusti osoittautunut torjuvan yleisiä sairauksia, edistävän immuunijärjestelmän ja lihaksiston normaalia toimintaa ja säätelevän yli 229 geeniä. Suomalaiset lääkärit ovat viime aikoina hyökänneet rajusti jo nostettua saantisuositusta vastaan ja todenneet sen olevan edelleen liian alhaisella tasolla. Lääkärit pitävät todennäköisenä mm. suomalaisten diabetes-alttiuden johtuvan nimenomaan D-vitamiinin puutteesta. Linkki aiheen Ylen uutisointiin.

Päivittäistavarakaupoista on saatavilla erinäisiä D-vitamiinivalmisteita, mutta kaikki niistä eivät sisällä meille suomalaisille riittävää annostusta. Saatko sinä suositusten mukaisen määrän päivittäin vai altistatko itsesi tietämättäsi diabetekselle, astmalle, infektiotaudeille sekä jopa syövälle? Voit tutkituttaa veriseerumisi lähimmällä terveysasemalla tai yksinkertaisesti lisätä nauttimasi vitamiinin määrää. Anna luonnolliselle immuniteetillesi mahdollisuus toimia oikein ja kokeile ravintolisää, joka on tutkitusti valmistettu korkeiden kansainvälisten standardien mukaisesti. Tilaa tutkitusti laadukasta D-vitamiinia helposti ja edullisesti verkosta! *

Suomen Terveysravinto Oy tarjoaa nyt vuoden D-vitamiinit edulliseen tarjoushintaan 39,90€ (360 kapselia joko 20 tai 50 mikrogramman kapseleina). Tarjous ei velvoita sinua jatkotilauksiin, vain kertamaksu ja sillä selvä! Hinta sisältää jo postikulut.

Miksi juuri Suomen Terveysravinto Oy:n valmiste?

  • Paketti tulee suoraan Euroopan suurimmasta D-vitamiinitehtaasta Sveitsistä. DSM Nutritional Products on GMP- (Good Manufacturing Process) ja ISO-sertifioitu valmistaja. Alkuperämaa: Sveitsi. Samaa tuotetta käytetään mm. Maitojen vitaminointiin Euroopassa.
  • Paketin mukana saat laatutodistuksen josta selviää ulkopuolisessa laboratoriossa mitattu D-vitamiinipitoisuus.
  • Kapselimuotoisina vitamiini imeytyy paremmin kuin perinteiset tabletit
  • Ei jatkotilausvelvoitetta, sitoudut vain vuoden lähetykseen hintaan 39,90 euroa!

Tarjoussankari itse käyttää Suomen Terveysravinteen D-vitamiini -ravintolisää taistelussa kaamosväsymystä vastaan. Lue kirjoittamamme tuotearvostelu tästä.

Muista, että D-vitamiini on yksi tekijä monen muun tärkeän vitamiinin ja lisäravinteen joukossa. Lisää terveystuotteita löydät suomalaisista nettiapteekeista. Alta löydät Tarjoussankarin testaamat nettiapteekit:

Internetapteekki.fi *
Apteekkituotteet.fi *

d-vitamiini