Viikon valikoidut

Citymarketin Mammuttimarkkinat ovat jälleen käynnissä. Cittareista kautta maan edullisia päivittäistavaratarjouksia ja arvonta, jossa jaossa 5000€:lla ruokaa, eli tuttavallisesti vuoden sapuskat. Mammuttimarkkinoiden kunniaksi Cittareista saa myös Finnkino-leffalipuja edullisesti: 3 Finnkinon lippua yht. 26€ ja päälle poppariliput 3kpl yht. 7,80€. Liput käyvät kaikkissa Finnkino-teattereissa ja kaikkiin elokuviin, myös 3D.

Elokuva tarjous

Aku Ankan neljä täysin ilmaista numeroa on ollut tämän viikon ehdoton suosikkitarjous. Tarjous on voimassa vain 31.3. asti, joten nyt tarkkana kuin porkkanat!

Samoin Xylidermin ilmainen hoitovoide -näytepakkaustarjous on saanut paljon klikkauksia. Hoitovoide on varsinkin lapsiperheiden suosikki sen nopean kuivumisen ansiosta. Xyliderm hoitaa kuivaa, atooppista ja ärtynyttä ihoa. Kyseessä on apteekkituote.

Sonera tarjoaa uusiin ja vanhoihin Sonera-liittymiin Spotify-palvelua aktivoitavaksi ilmaiseksi. Myös puhelintarjouksia -40%, katso kohta “Kaikki tarjoukset.

Ilmaiseksi netistä

Nordnet tarjoaa ilmaisen sijoitustilin pelkällä verkkopankkitunnistautumisella – tämä ei edellytä osakkeiden ostamista tai talletusta. Nordnet tarjoaa ilmaisia opetusvideoita osakesäästämistä aloittaville, opettele siis vähitellen lyömään pennit miljooniksi. Tutustu Nordnetin palveluihin täysin kuluitta – Nordnet on edullisin välittäjä suurimmalle osalle säästäjistä ja sijoittajista (Taloustaito 3/2013).

Purina One jakaa ilmaisia koiranruokapakkauksia verkkosivuillaan.

Tena tarjoaa ilmaisen tuotenäytteen verkkosivuillaan, näytteisiin ei liity mitään velvoitteita.

Fanipala tarjoaa ilmaisen nettielokuvan, jos tykkäät heidän Facebook-sivuistaan.

Postikuluilla

Dorco Pace6 – partahöylä. Ilmainen kokeilupakkaus maailman ensimmäisestä kuusiteräisestä partahöylästä. Pakkaus sisältää höylän ja kaksi terää, postikulut 4,90€.

Dorco Shai – shaiveri. Ilmainen testipakkaus naisten ensimmäisestä shaiveristä kuudella terällä. Pakkaus sisältää shaiverin ja kaksi terää, pelkillä postikuluilla 4,90€.

Poimintoja lehtien tilaajalahjoista

Voi hyvin -lehden 5 nroa 21€  + 47€:n arvoinen Lumene-tuotepaketti.

Kodin kuvalehti -tarjous, 7 nroa 27,90€ + Finlayson Greta tyynynpääliset tai Muumi-keräilymuki.

Seiska -tarjous, kahden kuukauden Seiskat 8 nroa 9,95€/kk + langattomat kuulokkeet tai ensiapupakkaus.

Tee itse. -lehti  2 numeroa erikoishintaan 5,90 euroa. Tilaajalahjana rakenneilmaisin. Tee itse -lehti on ollut todella suosittu koko alkuvuoden.

Vinkkaa tarjouksista

Löysitkö itse paremmat tarjoukset? Lähetä Tarjoussankarille vinkki tarjouksesta “Ota yhteyttä” -lomakkeen kautta. Otamme vinkit kiitollisina vastaan ja mahdollisuuksien mukaan palkitsemme parhaat!

Kevättä kohden panostamme matkatarjouksiin ja hyviin alennuksiin vaatekauppoihin.

Ensi viikkoon!