Aiemmin sivustolla ollut Suomen Terveysravinto Oy:n D-vitamiini -tarjous on nyt myös testattu Tarjoussankarin toimesta. Pakkauksen toimituksessa kesti pari viikkoa, mutta paketti saapui ehjänä kaikkine luvattuine asiakirjoineen ja mikä parasta kotiovelle saakka.

Pakkauksen sisältö

  • Asianmukainen lasku
  • D-vitamiinin aitoustodistus ja sertifikaatti
  • Jatkotilaajatarjous (monivitamiini kaupan päälle)
  • Terveyslehti

d-vitamiini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuten tarjouksessa luvattiin tuli paketin mukana D-vitamiinin laatutodistus. Siitä käy ilmi päivämäärät jolloin kyseisen erän testi on tehty kellonaikaa myöten. Mukana löytyy myös testinumero, jonka perusteella voi jälkeenpäin tarkastaa kyseistä laatutarkastuserää. Tarjoussankarin saaman erän D-vitamiinipitoisuus oli itseasiassa hieman korkeampi kuin mitä purkin kannessa luki. Tilaamamme erä oli 50 mikrogrammaa ja testin perusteella arvo oli 59.5 mikrogrammaa.

d-vitamiini

Iloinen yllätys oli myös tilauksen mukana tullut lasku, jossa oli erittäin selkeästi kerrottu niin peruutuksesta (14 päivää) sekä maksuttoman asiakaspalvelun numerosta josta pystyy vaihtamaan niin toimitusväliä, tekemään reklamaation tai keskeyttämään tilauksen milloin vain. Ei siis mitään epäselvää tai epäilyttävää.

Pakkauksen mukana tuli myös terveyslehti jossa on monipuolisesti tietoa D-vitamiinista ja sen terveysvaikutuksista. Lehti listaa myös lähdeviitteet käytettyihin tutkimuksiin sekä viittaa asianmukaisesti alan asiantuntijoiden näkemyksiin D-vitamiinin hyödyistä ja saantisuosituksista.

terveyslehti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjoussankarilla ei ole mitään huomautettavaa Suomen Terveysravinteen tarjoamasta D-vitamiini -lisästä. Jos haluat helpon tavan varmistaa D-vitamiinin saantisi edulliseen hintaan, niin tilaa tuote tästä.