Tarjoussankarin vinkit

TNS Gallup jakaa Finnmatkojen 500€:n matkalahjakortin. Täytä lomake ja jätä mielipiteesi, niin osallistut automaattisesti matkalahjakortin arvontaan. Täytä lomake tästä.

DNA tarjoaa 10 000kpl täysin ilmaisia 10Gt dataliittymiä esim. tableteissa käytettäviksi. Tarjous ei edellytä minkäänlaista sitoutumista, mutta kannattaa varautua yhteydenottoon puhelimitse. Todennäköisesti DNA tekee liittymän tilanneille jonkinlaista kohdennettua markkinointia – pieni hinta ilmaisesti liittymästä tosin. Tilaa omasi tästä.

HSL tarjoaa matkakortin nyt kahdeksi viikoksi uusille asiakkaille. Tarjous on voimassa sinulle, jolla ei vielä ole henkilökohtaista matkakorttia. Saat kortin kotiin kannettuna. Toimi nyt, viimeinen tilauspäivä kortille on 13.4.2014. Lue asiasta lisää ja tilaa kortti tästä.

Citymarket Heinola tarjoaa nyt Itä-Hämeen Sanomat kahdeksi viikoksi ilmaiseksi tästä linkistä. Jos päätät jatkaa tilausta saat jatkotilausviikot edullisesti puoleen hintaan.

Lehti-tarjous.net – viikon tarjoukset

Oma Aika – Tilaa nyt Oma Aika lehti  tutustumistarjouksella: 5 kuukautta vain 20 euroa. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi heti. Saat tilaajalahjaksi Hanna Sarénin kauniin olkalaukun (arvo 89,00 euroa). Lunasta tarjouksesi tästä.