Tarjoussankarin vinkit viikolle 17

 

Etsimme sinulle taas viikon parhat vinkit kevään kunniaksi. Tällä kertaa luvassa on ilmaista lukemista perheen pienimmille, silmälasien puhdistusliinoja ja pullo Novellen uutuusmakua. Lue lista läpi ja katso löytyykö sinulle sopvia tarjous.

 


 

Suomen lehtiapaja tarjoaa nyt kaikille ilmaisen Bamse-lehden. Tilaus on täysin ilmaista ja tilausjakso päättyy automattisesti. Nappaa tästä nyt ilmainen lehti tai tilaa tutullesi lahjaksi! Pääset tilaussivulle tästä.

Specsavers tarjoaa sinulle nyt täysin ilmaiseksi silmälasien puhdistusliinan. Saat kupongin syöttämällä puhelinnumerosi sivulta löytyvään ruutuun. Saat sen jälkeen tekstiviestin joka sisältää kupongin. Voit sen jälkeen lunastaa puhdistusliinan lähimmästä Specsavers -liikkeestä. Tilaa kuponki tästä.

Samalla kun käyt hakemassa itsellesi puhdistusliina, voit hakea R-kioskilta Novellen uutuuden ilmaiseksi. Tässä tarjouksessa on sama käytäntö, syötä puhelinnumerosi sivulle ja saat kupongin puhelimeesi. Pääset tilaamaan kupongin tästä.

Lopuksi kerromme vielä Tele Finlandin erikoistarjouksesta. Jos olet miettinyt uuden puhelimen ostoa voi tämä tarjous sopia juuri sinulle. Saat nyt erikoisetuna Nokia Lumia 520 -älypuhelimen 5 eurolla / kk (24 kk) + Tele Finlandin liittymät alk. 1 euro / kk. Lue lisää tarjouksesta tästä.

 

Aurinkoista päivää kaikille!